Aurinkotilalliseksi? Mitä hyötyä aurinkosähköstä on maaseudulla? Tervetuloa infotilaisuuteen to 21.2. klo 10:30

Tervetuloa Laitilan Sähkötalolle To 21.2. klo 10:30-11:30  verkostoitumaan, keskustelemaan ja osallistumaan yhteistyökumppanimme Naps Solarin aurinkosähkömarkkinan ajankohtaiskatsaukseen, johon osallistumme yhdessä Skypellä. 

Katsauksen aihe:
Aurinkotilalliseksi? Mitä hyötyä aurinkosähköstä on maaseudulla?
Aurinkosähköjärjestelmä parantaa maatilan energiaomavaraisuutta, mutta toimivatko paneelit aina, sopivatko kaikille, entä riittääkö kattopinta-ala? Onko tuotto kannattavaa? Näitä ja monia muita asioita suomalaiset tilalliset pohtivat.
Naps on MTK:n kumppani aurinkosähköasioissa. Osallistu tunnin perehdytykseen aurinkosähkön mahdollisuuksista haja-asutusalueilla, etenkin maatalouden käytössä ja kysy lisää.

ProAgria Länsi-Suomen asiantuntija Manu Hollmén tulee kertomaan aurinkoenergian tukimahdollisuuksista vuonna 2019. 

Linkki verkkokokoukseen

Aurinkosähkökumppanimme Naps Solar järjestää aurinkosähkömarkkinan ajankohtaiskatsausten sarjan, johon voit osallistua helposti Skypellä, vaikkapa aamukahvin ääreltä. Tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita sinua mihinkään, ja kukin katsaus kestää maksimissaan vain tunnin. Täältä löytyvät ajankohtaiskatsausten aikataulut ja voit liittyä katsauksiin myös itsenäisesti. https://napssolar.com/fi/naps-solar-info  

Ottaisimme ilmoittautumisia mielellään vastaan tarjoiluita varten, kiitos. 

ILMOITTAUTUMINEN