Energianeuvonta

Energiatehokkuus on yhteinen tavoitteemme

Energiansäästö on turhan energiankulutuksen karsimista. Tarpeetonta kulutusta ovat esimerkiksi liian korkeat huonelämpötilat, väärät tuuletustottumukset, veden tuhlaava käyttö sekä valojen ja sähkölaitteiden päälle jättäminen tilasta poistuttaessa. Kulutustottumuksilla on vaikutusta paitsi omaan kukkaroon, myös ilmastonmuutokseen ja ympäristön kuormitukseen.

Oma Raportti -energiaseuranta
Omaa energiankulutustasi sähkön ja kaukolämmön osalta voit seurata aina tuntitasolle asti OMA Raportti -energianseurantapalvelussamme. Tarvitset kirjautumiseen oman asiakasnumerosi ja käyttöpaikkatunnuksesi (löytyvät siirtolaskustasi).

Lainaa kulutusmittari
Lainaamme mielellämme kulutusmittareita kodin sähkölaitteiden tutkimiseksi. Lainaaminen on veloituksetonta ja onnistuu asiakaspalvelumme lisäksi myös Laitilan ja Uudenkaupungin kirjastoista. 

Lainaa pintalämpömittari
Asiakkaanamme saat meiltä myös pintalämpömittarin lainaksi veloituksetta. Pintalämpömittarin avulla voit selvittää syitä lisääntyneeseen lämmitystarpeeseen. Mittari on tarkoitettu huonetilojen eri pintojen lämpötilojen mittaamiseen ja sen avulla voi paikallistaa mm. mahdollisia lämpövuotoja.

Muistathan, että olemme täällä Sinua varten ja autamme mielellämme!

OMA Raportti -energianseurantapalvelu >>
Lisätietoja energiansäästöstä Motivan sivuilta >>

Liite: 
Energiankulutuksen kotikatselmus