Palvelut ja tuotteet

Voit olla yhteydessä meihin kaikissa energiaan liittyvissä asioissa

Olemme koonneet omille alasivuilleen tärkeimmät palvelumme ja tuotteemme. Mikäli et löydä etsimääsi, ole rohkeasti yhteydessä meihin.

Sähkönmyyntipalvelut löytyvät Lännen Omavoiman sivustolta >>

 

Sähköverkkopalvelut

Tarvitset aina sekä sähkön myyntisopimuksen että verkkopalvelusopimuksen voidaksesi käyttää sähköä. Rakentaessasi tarvitset myös liittymissopimuksen, jota solmittaessa käydään läpi kulutustottumuksiasi ja tulevaa tehontarvettasi. Autamme Sinua valitsemaan oikean tuotteen ja ohjeistamme mittauskeskuksen sijoituksessa ja käyttöönkytkennässä.

Kaukolämpöpalvelut

VSV Lämmön kaukolämpöverkosto jakautuu laajasti Uudenkaupungin alueelle. Tällä hetkellä kaukolämpöverkoston kokonaispituus on noin 60 kilometriä. Kaukolämpöverkkoon liitetään uusia asiakkaita omakotitaloista teollisuushalleihin. Kaikilla nykyisen verkon varrella olevilla kiinteistöillä on mahdollisuus saada kaukolämpöliittymä.

Urakointipalvelut

Olemme laatineet avuksesi sähköurakoitsijan ja kaivu-urakoitsijan yleisohjeet, jossa kerromme jakeluverkkoon liitettävien sähköliittymien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä kaivutöistä johtojen läheisyydessä.

Energianeuvonta

Energiansäästö on turhan energiankulutuksen karsimista. Tarpeetonta kulutusta ovat esimerkiksi liian korkeat huonelämpötilat, väärät tuuletustottumukset, veden tuhlaava käyttö sekä valojen ja sähkölaitteiden päälle jättäminen tilasta poistuttaessa.

Rakentajan palvelut

Oman kodin, vapaa-ajan asunnon tai yrityksen toimitilojen rakentamispäätös on aina merkittävä asia. Sinun on valittava huolella luotettavat urakoitsijat ja palveluntuottajat kumppaneiksesi. Saamasi hyvät ohjeet ja vinkit ovat kullanarvoisia projektisi edetessä.