Palvelut ja tuotteet

Sähköverkkopalvelut

Voidaksesi käyttää sähköä, tarvitset sähkön myyntisopimuksen ja verkkopalvelusopimuksen. Rakentaessasi tarvitset myös liittymissopimuksen, jota solmittaessa käydään läpi kulutustottumuksiasi ja tulevaa tehontarvettasi. 

Kaukolämpöpalvelut

VSV Lämmön kaukolämpöverkosto jakautuu laajasti Uudenkaupungin alueelle, kaukolämpöverkoston kokonaispituus on n. 60 kilometriä. Kaukolämpöverkkoon liitetään uusia asiakkaita omakotitaloista teollisuushalleihin. Kaikilla nykyisen verkon varrella olevilla kiinteistöillä on mahdollisuus saada kaukolämpöliittymä.

Urakointipalvelut

Olemme laatineet avuksesi sähköurakoitsijan ja kaivu-urakoitsijan yleisohjeet, jossa kerromme jakeluverkkoon liitettävien sähköliittymien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä kaivutöistä johtojen läheisyydessä.

Energianeuvonta

Energiansäästö on turhan energiankulutuksen karsimista. Tarpeetonta kulutusta ovat esimerkiksi liian korkeat huonelämpötilat, väärät tuuletustottumukset, veden tuhlaava käyttö sekä valojen ja sähkölaitteiden päälle jättäminen tilasta poistuttaessa.

Rakentajan palvelut

Oman kodin, vapaa-ajan asunnon tai yrityksen toimitilojen rakentamispäätös on aina merkittävä asia. Sinun on valittava huolella luotettavat urakoitsijat ja palveluntuottajat kumppaneiksesi. Saamasi hyvät ohjeet ja vinkit ovat kullanarvoisia projektisi edetessä.

OMA Aurinkovoima

Oma Aurinkovoima aurinkosähköjärjestelmät

Laadukkaat aurinkopaneelit helposti ja luotettavasti koteihin, yrityksiin ja vapaa-ajan kohteisiin.