Uudenkaupungin kaukolämpö edullista ja ympäristöystävällistä myös vuonna 2020

 

Uudenkaupungin kaukolämmön hinta pidetään nykyisellä tasolla jo viidettä vuotta ja se on yli 10 % halvempaa kuin kaukolämpö Suomessa keskimäärin.

Uudessakaupungissa kaukolämpö on lisäksi ympäristötietoisen valinta. Vuodesta 2014 VSV-Energia Oy vähentänyt CO2 –päästöjään 94% investoimalla lähes 20 M€ uusiutuvan energian tuotantoon. Investoinnit ovat antaneet mahdollisuuden myös kilpailukykyiseen hinnoitteluun ja VSV-Energia onkin pudottanut kaukolämmön hintaa viimeisinä vuosina 13%.

Kaukolämpö on Suomen yleisin lämmitysmuoto. Lähes puolet kaikkien rakennusten tarvitsemasta lämmityksestä ja lämpimästä käyttövedestä tehdään kaukolämmöllä. Asiakkaat arvostavat kaukolämpöä kilpailukykyisen hinnan ja hyvien ominaisuuksien kuten toimitusvarmuuden ja helppokäyttöisyyden takia. Uudisrakennuksista 75 % valitsee kaukolämmön juuri edullisen hinnan ja hyvien ominaisuuksien vuoksi.

Lisätietoja:
Mika Salo
VSV-Energia Oy
puh: 050-5988614

 

KPA-laitoksella vastaanotetaan risuja arkipäivisin klo 8-16. Risuilla ja muilla biopolttoaineilla saadaan tuotettua ympäristöystävällistä kaukolämpöä Uuteenkaupunkiin. Kuvassa vas. kaukolämpöasentaja Jussi Pajunen ja käyttö-ja kunnossapitopäällikkö Riku Juntura.