Vakka-Suomen Voima on julkaissut oman vikailmoitusappin

Vakka-Suomen Voima on asiakkaiden ja digitalisaation innoittamana julkaissut oman applikaation eli sovelluksen. ”Vikailmoitus” -app on ladattavissa älypuhelimiin Google Play tai Applen App Store -kaupoista.

VSV:n vikailmoitusapp keskittyy vikailmoitusten tekemiseen ja häiriökartan helppoon saatavuuteen. Keskeisimmät yhteystiedot löytävät nopeasti appin etusivulta.

Vikailmoitus tai puunkaatoapupyyntö on helppo tehdä appin kautta. Appilla pystyy kuvaamaan kohteen ja täyttämään tarvittavat tiedot kohteesta. Klikkaamalla ”ok” ilmoitus lähtee suoraan käyttökeskuksen käsittelyyn.

Appilla pystyy vaivattomasti antamaan tietoa vioista ja mahdollisuus osallistua laajankin keskeytyksen estämiseen havaitsemalla esimerkiksi puun kaatuminen keskijännitelinjalle. Sähkökatkon osuessa omalle kohdalle on nopeasti saatavilla myös häiriökartta, josta voi seurata tilannetta, kertoo käyttöpäällikkö Heinonen.

Kiireellisissä tapauksissa tai turvallisuutta vaarantavissa tilanteissa, toivomme edelleen asiakkaidemme ottavan yhteyttä soittamalla suoraan vikanumeroon. Appin kautta pystyy helposti myös soittamaan vikanumeroon.

Vakka-Suomen Voimalla on pitkän tähtäimen häiriöttömän sähkönjakelun turvaamisen projekti käynnissä. Asiakasviestinnän kehittäminen on yksi osa laajaa toimitusvarmuusprojektia.

Lisätietoja:

Sovellusasiantuntija
Juha Heino
Vakka-Suomen Voima Oy
puh. (02) 850 6502

Käyttöpäällikkö
Mikko Heinonen
Vakka-Suomen Voima Oy
puh. (02) 850 6301