Vakka-Suomen Voiman maakaapelointiprojekti jatkuu Hinnerjoella

​Hinnerjoen taajama-alueen maakaapeloinnin kaivutyöt on aloitettu. Kaapelointiurakkaan kuuluu keskijänniteilmajohtojen saneerausta noin 6 kilometriä ja 30 km pienjänniteverkkoa. Lisäksi urakassa asennetaan yhdeksän uutta puistomuuntamoa. Urakoitsijana toimii Vertek Oy. Projekti on jatkoa viime vuonna valmistuneelle Lappi-Hinnerjoki väliselle kaapeloinnille ja sen avulla Hinnerjoen keskusta-alue saadaan säävarmaksi.

Maakaapeloinnin yhteydessä Hinnerjoen taajama-alueelle rakennetaan valokuituverkkoa, joka mahdollistaa asiakkaille nopean internetyhteyden ja kaapelitv-palvelut. Lisää valokuituverkosta ja siihen liittymisestä www.vsv.fi/voimakuitu

Kaivuutyöt jatkuvat vuoden 2019 loppuun saakka ja viimeistely- ja purkutyöt kestävät toukokuuhun 2020.​

Turvallisuus on koko konsernissamme asetettu erittäin tärkeäksi ja haluamme olla turvallisuudessa edelläkävijöitä. Työmaamme taajama-alueilla aidataan ja liikenne ohjataan merkein. Pyydämme välttämään asiatonta oleskelua työmaiden lähellä.

Jos huomaatte työmaillamme turvallisuuspuutteita, otamme mielellämme vastaan palautteita asiakaspalvelussamme 02 880 0 880 tai asiakaspalvelu@vsv.fi

Työmaakylteissämme on työnjohtajan yhteystiedot, joka vastaa kyseisestä työmaasta.

Vakka-Suomen Voima investoi lähes kuusi miljoonaa euroa sähköverkkoon ja toimitusvarmuuden parantamiseen vuonna 2019. Yhteensä maakaapeloidaan yli 100 kilometriä sähköverkkoa säävarmaksi ja lisätään automaatiota keskeytysaikojen lyhentämiseksi.

 

Lisätietoja antavat:
Suunnittelija
Aukusti Katunpää
Vakka-Suomen Voima Oy
puh: (02) 850 6304

 

Urakoitsijan työnjohto
Petri Seppälä
040 417 8974