Vakka-Suomen Voiman toimitusvarmuusurakka alkaa elokuussa Sundholmassa

Yhteisrakentamisurakka VSP:n kanssa alkaa elokuussa Uudenkaupungin Sundholmassa, jossa kaapeloidaan sähköverkon lisäksi valokuituverkko maan alle. Yhteisrakentamisurakat säästävät huomattavasti kustannuksia, kun samalla kaivukerralla saadaan rakennettua niin säävarmaa sähköverkkoa kuin nopean nettiyhteyden mahdollistavaa valokuituverkkoa. 

Sundholman urakkaan kuuluu keskijänniteilmajohtojen saneerausta noin 4 km ja pienjänniteverkkoa 8 km. Lisäksi alueelle asennetaan kolme uutta puistomuuntamoa. Urakoitsijana toimii Vertek Oy. Urakka jatkuu vuoden 2019 loppuun saakka ja viimeistely- ja purkutyöt tehdään talvella.

Turvallisuus on koko konsernissamme asetettu erittäin tärkeäksi ja haluamme olla turvallisuudessa edelläkävijöitä. Työmaamme taajama-alueilla aidataan ja liikenne ohjataan merkein. Pyydämme välttämään asiatonta oleskelua työmaiden lähellä. Jos huomaatte työmaillamme turvallisuuspuutteita, otamme mielellämme vastaan palautteita asiakaspalvelussamme 02 880 0 880 tai asiakaspalvelu@vsv.fi

Vakka-Suomen Voima investoi lähes kuusi miljoonaa euroa sähköverkkoon ja toimitusvarmuuden parantamiseen vuonna 2019. Yhteensä kaapeloidaan yli 100 kilometriä sähköverkkoa säävarmaksi ja lisätään automaatiota keskeytysaikojen lyhentämiseksi.

Lisätietoja:
Verkkojohtaja
Juho Jussila
Vakka-Suomen Voima Oy
puh: (02) 850 6213