Vastuullisuus

Olemme toimineet jo noin sadan vuoden ajan auttaaksemme ihmisiä heidän arjessaan. Sähkö ja lämpö mahdollistavat niin kotona kuin yrityksissä paljon asioita, joita esi-isillämme ei ollut. Edelleen ne mahdollistavat tuleville sukupolville asioita, joita ei ole vielä edes keksitty.

Ympäristöystävällistä lämpöä

Ympäristöstä huolehtiminen on VSV Yhtiöille tärkeä asia ja voimmekin ylpeänä todeta tehneemme merkittävän ympäristöteon vuonna 2015 rakentamalla uusiutuvaa polttoainetta käyttävän kaukolämpölaitoksen Uuteenkaupunkiin. Kaukolämpö itsessään on lähilämpöä, joka syntyy kotimaisin voimin luontoa kunnioittaen. Kaukolämpö on turvallista ja työllistää paikallisesti. Osa kaukolämmöstä saadaan teollisuudesta talteen otetusta lämmöstä, joka muuten menisi hukkaan.

Töitä noin 160 osaajalle

Kotien, koulujen ja konttorien lämpö syntyy myös ihmisten sydämissä. VSV Yhtiöt tarjoaa työpaikan noin 160 energia-alan asiantuntijalle ja ammattilaiselle. Työntekijöiden ammattitaidon ja osaamisen kehittämiseen sekä hyvinvointiin panostetaan vuosittain useita työpäiviä henkilöä kohden. Lisäksi tarjoamme alan harjoittelijoille ja kesätyöntekijöille mahdollisuuden tutustua energia-alaan ja voimme ylpeänä todeta, että moni heistä työllistyy konserniin valmistuttuaan.

Tuemme paikallista harrastamista

Kannamme lisäksi yhteiskuntavastuuta tukemalla ja kannustamalla paikallisia kulttuuri- ja urheiluseuroja. Monet tapahtumat ja juniorijoukkueet saavat taloudellista tukea paikalliselta energiayhtiöltään VSV:n omia asiakastapahtumia unohtamatta. Pidämmekin mielessä vanhan totuuden, että emme ole saaneet maailmaa perinnöksi vanhemmiltamme, vaan se on meillä lainassa lapsiltamme.

Liite: 
Vakka-Suomen Voima vuosikertomus 2016
Vakka-Suomen Voima vuosikertomus 2015