Vastuullisuus

Ympäristöystävällistä lämpöä

Ympäristöstä huolehtiminen on VSV Yhtiöille tärkeä asia ja voimmekin ylpeänä todeta tehneemme merkittävän ympäristöteon vuonna 2015 rakentamalla uusiutuvaa polttoainetta käyttävän kaukolämpölaitoksen Uuteenkaupunkiin. Kaukolämpö itsessään on lähilämpöä, joka syntyy kotimaisin voimin luontoa kunnioittaen. Kaukolämpö on turvallista ja työllistää paikallisesti. Osa kaukolämmöstä saadaan teollisuudesta talteen otetusta lämmöstä, joka muuten menisi hukkaan.

Töitä noin 160 osaajalle

VSV Yhtiöt tarjoaa työpaikan noin 160 energia-alan asiantuntijalle ja ammattilaiselle. Työntekijöiden ammattitaidon ja osaamisen kehittämiseen sekä hyvinvointiin panostetaan vuosittain useita työpäiviä henkilöä kohden. Lisäksi tarjoamme alan harjoittelijoille ja kesätyöntekijöille mahdollisuuden tutustua energia-alaan ja voimme ylpeänä todeta, että moni heistä työllistyy konserniin valmistuttuaan.

Tuemme paikallista harrastamista

Kannamme lisäksi yhteiskuntavastuuta tukemalla ja kannustamalla paikallisia kulttuuri- ja urheiluseuroja. Monet tapahtumat ja juniorijoukkueet saavat taloudellista tukea paikalliselta energiayhtiöltään VSV:n omia asiakastapahtumia unohtamatta. 

Liite: 
VSV vuosikertomus 2019
Vakka-Suomen Voima vuosikertomus 2018
Vakka-Suomen Voima vuosikertomus 2017
Vakka-Suomen Voima vuosikertomus 2016
Vakka-Suomen Voima vuosikertomus 2015